ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κάτας σκοπεύει να κάνει ανανέωση εκ βάθρων στην εθνική Ισραήλ

Ο Κάτας σκοπεύει να κάνει ανανέωση εκ βάθρων στην εθνική Ισραήλ

Μιλώντας για πρώτη φορά στα ΜΜΕ ως προπονητής της εθνικής Ισραήλ, ο Όντεντ Κάτας δήλωσε πως σκοπεύει να καλέσει αρκετά νέα παιδιά για τους αγώνες των προκριματικών του Mundobasket, αφού δεν τον ενδιαφέρει μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.

Ο Όντεντ Κάτας ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στην εθνική Ισραήλ και όπως φαίνεται έχει μεγάλα και μακρυπρόθεσμα σχέδια για την ομάδα. Και για αυτό ακριβώς δεν θέλει να κοιτάζει μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον της εθνικής, κάτι που ξεκαθάρισε με δηλώσεις του.

" Γνωρίζω τις πρόσφατες αποτυχίες της ομάδας της χώρας μας, αλλά ξέρω και τι επίδραση έχει ένας προπονητής. Δεν πιστεύω στην άμεση επιτυχία. Ανυπομονώ να αναλάβω καθήκοντα και να χτίσω κάτι κοιτώντας το μέλλον. Νομίζω ότι θα έχουμε αρκετές αλλαγές στα παιχνίδια που έρχονται και θα έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα, αλλά δεν θα πω συγκεκριμένα ονόματα αυτή τη στιγμή" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάτας.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος το καλοκάιρι οδήγησε την ομάδα U20 του Ισραήλ στην 2η θέση του Eurobasket της Κρήτης πίσω από την Ελλάδα, τόνισε μάλιστα στο τέλος των δηλώσεών του ότι τίποτα δεν γίνεται απλώς σε μία μέρα: " Η επιτυχία της ομάδας U20 δεν ήρθε απότομα. Χρειάστηκε να γίνει αρκετή δουλειά για πολύ καιρό. Ήταν σπουδαία επιτυχία, αλλά δεν θα λύσει τα προβλήματά μας σε επίπεδο ανδρών. Ο στόχος είναι να κοιτάμε μακριά και όχι μόνο στο παρόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ