ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Καμπάτσο είναι τέρας!"

"Ο Καμπάτσο είναι τέρας!"

Ρώτησαν τον Φελίπε Ρέγιες, για τις γνώσεις του Φακούντο Καμπάτσο... επί των πολεμικών τεχνών. Διαβάστε τι είχε να πει ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ο ίδιος ο Αργεντίνος.

Ο Φελίπε Ρέγιες ήταν ο κορυφαίος της Ρεάλ Μαδρίτης, στο χθεσινό 83-65 της "βασίλισσας" επί του Παναθηναϊκού. Αφού, λοιπόν, διασφάλισε το νικηφόρο σερί της ομάδας του στο TOP-16, ο κάπτεν της Ρεάλ μίλησε στο Canal+ Deportes για το περιστατικό με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Φακούντο Καμπάτσο.

"Για να σας πω την αλήθεια, αυτό που μετράει σήμερα είναι η νίκη" εξήγησε αρχικά ο 34χρονος φόργουορντ . Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τη λαβή του Φακούντο Καμπάτσο στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τι είχε να πει; "Ο Καμπάτσο είναι τέρας, από άποψη δύναμης! Ξέραμε πόσο δυνατός είναι ο Φακούντο αφού έχει δυνατά πατήματα, όμως το να σηκώσει τον Διαμαντίδη με αυτόν τον τρόπο ήταν κάτι που μας άφησε όλους άφωνους!".

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός γκαρντ δεν θέλησε να μιλήσει για το συμβάν αλλά αρκέστηκε να σχολιάσει πως "είναι μια φάση από αυτές που συμβαίνουν στο παρκέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ