ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ιτούδης, επί τω έργω

Ο Ιτούδης, επί τω έργω

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο ειδικός προσκεκλημένος στο σεμινάριο της ένωσης Σέρβων προπονητών που διεξάγεται στο Βελιγράδι, αποκαλύπτοντας όσα κάνει στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (VIDEOS).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της με την κατάκτηση της VTB United League και πλέον προχωράει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει χωρίς τους Καούν , Κιριλένκο και Ουίμς .

Στο... μεσοδιάστημα, ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στο Βελιγράδι ως προσκεκλημένος στο σεμινάριο της ένωσης Σέρβων προπονητών που διεξάγεται παράλληλα με τον εορτασμό των 20ών γενεθλίων του πρακτορείου Beobasket .

Ο Έλληνας κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ομιλητής και στις δυο μέρες του event (27 & 28/6). Η αρχή έγινε σήμερα (27/6), όπου αναφέρθηκε στην ατομική δουλειά των γκαρντ και την βελτίωση στο σουτ, έχοντας στο πλευρό του τον άμεσο συνεργάτη του στην "ομάδα του στρατού", Ανδρέα Πιστιόλη.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν και άλλοι σπουδαίοι προπονητής όπως ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο Τσους Βιντορέτα, ο Ματέο Μπονιτσιόλι και ο Μπλάντεν Μιχαϊλοβιτς. Στο μεταξύ, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το πρόγραμμα του διημέρου

Ο Ιτούδης, επί τω έργω

Δείτε τον Δημήτρη Ιτούδη επί τω έργω, μέσα από τα αποκλειστικά VIDEOS του Sport24.gr που βρίσκεται στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ