ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ερυθρός Αστέρας "σκούπισε" τη Μέγκα Λεκς

Ο Ερυθρός Αστέρας "σκούπισε" τη Μέγκα Λεκς

Ο Ερυθρός Αστέρας "σκούπισε" τη Μέγκα Λεκς στους τελικούς της Aba Liga, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που είχε. Πολυτιμότερος παίκτης των τελικών ο Στέφαν Γιόβιτς.

Η ανωτερότητα του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στη Μέγκα Λεκς στους τελικούς της Aba Liga επιβεβαιώθηκε με τον δέοντα τρόπο. Οι "ερυθρόλευκοι" του Ντέγιαν Ράντονιτς "σκούπισαν" την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, με το 61-49 του τρίτου τελικού να ολοκληρώνει τη φετινή εξαιρετική πορεία τους εντός κι εκτός των συνόρων.

Η ομάδα του Βελιγραδίου ήταν καλύτερη καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την άμυνά της να κάνει τη διαφορά στο β' ημίχρονο του τρίτου τελικού. Με μόλις 15 πόντους παθητικό και εκμεταλλεύμενος τα τραγικά ποσοστά των γηπεδούχων σε δίποντα (44.4%) και τρίποντα (14.3%), ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου, με τον Κουίνσι Μίλερ (18π.) να ξεχωρίζει επιθετικά για τους νικητές.

Αυτός που κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου των τελικών ήταν άλλος. Ο Στέφαν Γιόβιτς είχε 11 πόντους και 9 ασίστ στον πρώτο τελικό, 9 πόντους και 9 ασίστ στον δεύτερο και 3 πόντους και 6 ασίστ στον τρίτο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ