ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεμπροστιάζει τον Μίλερ

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεμπροστιάζει τον Μίλερ

Ο Κουίνσι Μίλερ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου μετά το "τιτίβισμά" του περί οφειλών από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι "ερυθρόλευκοι" απαντούν αποκαλύπτοντας τις ατασθαλίες του!

Τι τα ήθελε τα tweets ο Κουίνσι Μίλερ; Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος! Ο Αμερικανός φόργουορντ θέλησε να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο ότι ο Ερυθρός Αστέρας τού οφείλει το ποσό των 65.000 δολαρίων από την περσινή σεζόν , τονίζοντας πως " δεν υπάρχει σεβασμός".

Όπως καταλαβαίνετε, όλο αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από την πλευρά της σερβικής ομάδας. Πρώτα ήρθε η επίσημη τοποθέτηση του Αθλητικού Διευθυντή των "ερυθρολεύκων", Νταβόρ Ρίστοβιτς, ο οποίος θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο ότι οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχουν διακανονιστεί με τον ατζέντη του, πριν επισημάνει πως του έχουν επιβληθεί πρόστιμα για την συμπεριφορά του εκτός παρκέ, κατά την παρουσία του στο Βελιγράδι.

Το μυαλό όλων πήγε αμέσως στο περιστατικό του καυγά του έξω από νυχτερινό κέντρο της σερβικής πρωτεύουσας, όπου... έχασε ένα δόντι . Έλα όμως που δεν ήταν το μοναδικό! Όπως διέρρευσε ο Ερυθρός Αστέρας, ο ταλαντούχος παίκτης ήταν εξίσου... άτακτος, όσο και επιρρεπής στις υπερβολές. Κάπως έτσι εντοπίστηκε μεθυσμένος τον περασμένο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με πρόστιμο (περί τις 5.000 δολάρια) από τον σερβικό σύλλογο και να του επισημανθεί ότι δεν μπορεί να επαναλάβει αντίστοιχες συμπεριφορές.

Κι η αλήθεια είναι ότι στην πορεία έδειξε να βάζει μυαλό. Με μοναδική εξαίρεση το βράδυ της 14ης Μαρτίου, όπου θέλησε να γιορτάσει την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ -κι ενός η σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Εκεί ήταν λοιπόν όταν μέθυσε πάλι, με αποτέλεσμα να εμπλακεί στον γνωστό καυγά που του "κόστισε" ένα χαμένο δόντι, αλλά και... 60.000 δολάρια πρόστιμο.

Όπως φαίνεται λοιπόν, αυτό που ο ίδιος θεωρεί ως οφειλή είναι μαζεμένα πρόστιμα, από την άτακτη συμπεριφορά του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ