ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Διαμαντάκος στο πλευρό του Κωνσταντινίδη

Ο Διαμαντάκος στο πλευρό του Κωνσταντινίδη

Ο Γιάννης Διαμαντάκος αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το Αγρίνιο, με τους Ρουμάνους να αναφέρουν πως όλο αυτό οφείλεται στην επιθυμία του Αντώνη Κωνσταντινίδη να τον έχει στο πλευρό του τη νέα χρονιά, στον πάγκο της Ροβινάρι.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο εκπρόσωπο της ελληνικής προπονητικής σχολής στο εξωτερικό. Ο 40χρονος τεχνικός, που τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο Αγρίνιο, έχει δεχθεί κρούση από τη Ροβινάρι, για το πόστο του ασίσταντ κόουτς. Κάτι που βλέπει με πολύ θετικό μάτι, ειδικά από τη στιγμή που θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη.

Όλα ξεκίνησαν με την αιφνιδιαστική αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Αγρινίου, με την ανακοίνωση που εκδόθηκε να προκαλεί ερωτηματικά. Τελικά αποδείχθηκε πως όλα είχαν να κάνουν με το ενδιαφέρον της ρουμανικής ομάδας να τον εντάξει στο δυναμικό της, κατόπιν εισήγησης του Αντώνη Κωνσταντινίδη. Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, την ώρα που το sportingorj.ro αποκάλυψε πως η... μεταγραφή του 40χρονου τεχνικού θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ