ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Διαμαντάκος αποχαιρέτησε το Αγρίνιο

Ο Διαμαντάκος αποχαιρέτησε το Αγρίνιο

Ο Γιάννης Διαμαντάκος αποχώρησε από τον πάγκο του Αγρινίου για να ενισχύσει το προπονητικό τιμ της Ροβινάρι, όντας ο νέος άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Κωνσταντινίδη. Τι είπε για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Παρελθόν από το Αγρίνιο μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας αποτελεί ο Γιάννης Διαμαντάκος. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να πει "αντίο" στους "πράσινους" με σκοπό να ενταχθεί στο τιμ της Ροβινάρι, ως ο νέος συνεργάτης του Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ο 40χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε το Αγρίνιο μέσω επίσημης δήλωσής του.

" Με αφορμή την έναρξη και επίσημα της συνεργασίας μου με τον σύλλογο C.S. Energia Rovinari Targu Jiu, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Coach Κωνσταντινίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου καθώς και τη Διοίκηση του συλλόγου. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί τόσο στο πρωτάθλημα Ρουμανίας όσο και στο Eurochallenge και πιστεύω πως δια της παρουσίας μου και της προσφοράς μου σαν μέλος του τεχνικού τιμ, θα βοηθήσω ως προς την επίτευξη αυτών", δήλωσε αρχικά για να καταλήξει:

" Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ατζέντη μου, Θάνο Κουκουράβα, για την επίτευξη της συμφωνίας με την καινούργια μου ομάδα. Τέλος ευχαριστώ την Διοίκηση του ΑΟ Αγρινίου, τόσο για την κατανόηση στην πρόταση που μου προέκυψε, όσο για όλα αυτά που ζήσαμε και πετύχαμε μαζί τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Οι στιγμές που βιώσαμε, το φίλαθλο κοινό αλλά και η πόλη του Αγρινίου πάντα θα αποτελούν σημείο αναφοράς για μένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ