ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άντζουσιτς θέλει να γυρίσει στην Παρτίζαν

Ο Άντζουσιτς θέλει να γυρίσει στην Παρτίζαν

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς πάει... κόντρα στο ρεύμα δηλώνοντας πως θέλει να επιστρέψει στην Παρτίζαν. Τι δήλωσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο, ο Ντανίλος Άντζουσιτς εξετάζει όλα τα δεδομένα αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μεταξύ των ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, είναι κι ο ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" προσέγγισε την πλευρά του 24χρονου γκαρντ, με ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η συμφωνία ήταν προ των πυλών .

Με δηλώσεις που έκανε όμως σε στο kosarka24.com, ο πρώην παίκτης της Μπιλμπάο κατέστησε σαφές πως προτεραιότητά του είναι η επιστροφή στην Παρτίζαν. " Είναι ωραίο να ακούς πως ο κόσμος της ομάδας σε θυμάται με ωραίο τρόπο. Θα ήθελα να επιστρέψω, αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 24χρονος παίκτης, ο οποίος παράλληλα ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Τι απάντησε;

" Μόλις τελείωσε η σεζόν, ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου και άρχισα αμέσως συζητήσεις με την Μπιλμπάο για ανανέωση. Ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για μένα, αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Προς το παρόν, όλα είναι ανοιχτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ