ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντόνσιτς: "Ο γιος μου είναι στα 3 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο"

Ντόνσιτς: "Ο γιος μου είναι στα 3 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο"

Σε συνέντευξη του, ο πατέρας του Λούκα Ντόνσιτς, Σάσα, μίλησε για το ταλέντο του γιου του, σχολιάζοντας πως βρίσκεται στα 3 μεγαλύτερα στον κόσμο και σύγκρινε το ταλέντο του με εκείνα των Ντράζεν Πέτροβιτς και Τόνι Κούκοτς (VIDEO).

Ο πατέρας του Λούκα Ντόνσιτς, Σάσα, ο οποίος στο παρελθόν ήταν μπασκετμπολίστας, αναφέρθηκε στις δυνατότητες του γιου του, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τόνισε πως το παιδί του βρίσκεται στα 3 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο και σχολίασε πως μπορεί να φτάσει τους Ντράζεν Πέτροβιτς και Τόνι Κούκοτς.

Ο Σάσα Ντόνσιτς, μεταξύ άλλων, σχολίασε τα εξής: "Σε ηλικία περίπου 3 ετών, είχε έρθει σε έναν αγώνα που έπαιζα μπάσκετ, πήρε την μπάλα και άρχισε να σουτάρει. Δεν έχει όρια το ταλέντο του. Πιστεύω πως ο γιος μου βρίσκεται στα 3 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Κάποια στιγμή θα διαπρέψει στο ΝΒΑ. Αρκετοί τον συγκρίνουν με το ταλέντο των Τόνι Κούκοτς και Ντράζεν Πέτροβιτς. Πιστεύω πως έχει τις δυνατότητες να τους φτάσει, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά. Είμαι περήφανος για τον γιο μου. Ο Ντράζεν έγραψε την δική του ιστορία στο μπάσκετ, μακάρι και ο Λούκα να γράψει την δική του. Στο μέλλον πιστεύω πως μπορεί να μπει και στο TOP-3 των καλύτερων παικτών στο NBA".

Σε VIDEO ολόκληρη η συνέντευξη του στο "60 Seconds"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ