ΜΠΑΣΚΕΤ

Νοκ άουτ ο Μπιέλιτσα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νοκ άουτ ο Μπιέλιτσα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι ενοχλήσεις του Νέμανια Μπιέλιτσα στο πόδι δεν λένε να υποχωρήσουν, με αποτέλεσμα να τίθεται αυτόματα νοκ άουτ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Νέμανια Μπιέλιτσα στο πόδι είναι αρκετό για να τον κρατήσει εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο φόργουορντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκανε αγώνα δρόμου τον τελευταίο μήνα προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά η κατάστασή του δεν παρουσίασε την απαραίτητη βελτίωση.

Έτσι αποφασίστηκε να μείνει οριστικά εκτός νυμφώνος εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, με τη Σερβία να χάνει έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της. Ο ίδιος θέλησε να δικαιολογηθεί (αν και δεν χρειαζόταν) μέσω γραπτής δήλωσης, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως " είμαι πολύ δεμένος με την εθνική ομάδα και νιώθω πραγματικά άσχημα που δεν θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά από εφτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην εθνική ομάδα, μου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω πως θα απουσιάζω αυτό το καλοκαίρι. Μίλησα με τον κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς και συμφωνήσαμε ότι αυτή η διοργάνωση απαιτεί υγιής και έτοιμους αγωνιστικά παίκτες, κάτι το οποίο δεν είμαι. Με όλη μου την καρδιά, εύχομαι κάθε επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά".

Θυμίζουμε πως η Σερβία έχει τοποθετηθεί στον α' όμιλο του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, μαζί με τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Κίνα, τη Βενεζουέλα και τη Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ