ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο χειρουργείο για τον Κλέιζα!

Νέο χειρουργείο για τον Κλέιζα!

Ο Λίνας Κλέιζα παραμένει εκτός δράσης τον τελευταίο χρόνο αφού η πορεία της αποθεραπείας του προχωράει πολύ αργά ενώ εξήγησε ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο γόνατο!

Ο Λίνας Κλέιζα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια ενώ δεν θυμίζει σε τίποτα την... καλαθομηχανή που ήλθε στον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2009.

Ο Λιθουανός φόργουορντ είχε βάλει την υπογραφή του σε ηγεμονικό, διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έναντι 2.3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, αφήνοντας το ΝΒΑ και τους Denver Nuggets.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό, είχε 17.2 πόντους και 6.4 ριμπάουντ στην Euroleague, φτάνοντας στο Final Four του Παρισιού όπου οι Πειραιώτες έχασαν τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα έγινε ο πρώτος Λιθουανός που κατακτά το βραβείο ''Alphonso Ford'' που απονέμεται στον κορυφαίο σκόρερ της διοργάνωσης.

Εν τέλει, ο Κλέιζα αγωνίστηκε μόλις έναν χρόνο στον Ολυμπιακό αφού επέστρεψε στο ΝΒΑ για τους Raptors ενώ τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν τα προβλήματα. Το περσινό καλοκαίρι τον ήθελε η Ζάλγκιρις ωστόσο υποχρεώθηκε να μην υπογράψει σε κάποια ομάδα αφού το γόνατό του συνέχιζε να τον ταλαιπωρεί.

Σημερινό (29/7) δημοσίευμα της lrytas.lt αναφερει ότι ο Λιθουανός θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο δεξί γόνατο ! "Τα νέα δεν είναι καλά. Είχα σκοπό να επιστρέψω όμως θα χρειαστώ νέα επέμβαση! Έπειτα θα γίνει σαφές πόσο καιρό θα χρειαστεί η αποθεραπεία".

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κλέιζα μίλησε για την επιστροφή του την επόμενη σεζόν, τονίζοντας πως "εάν δεν συμβεί τώρα, δεν θα συμβεί ποτέ! Πάντα ήθελα να επιστρέψω γρήγορα στα παρκέ. Αλλά δεν γίνεται – δεν σε αφήνει το σώμα σου. Πρέπει πρώτα να επουλώσεις τις “πληγές”. Εάν τα καταφέρεις, συνεχίζεις. Εάν όχι, πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις μετά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ