ΜΠΑΣΚΕΤ

Νεκρός οπαδός του Αστέρα!

Νεκρός οπαδός του Αστέρα!

Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη, αφού ένας Σέρβος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα τραυματίστηκε θανάσιμα σε συμπλοκή με τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ. Αταμάν: ''Τρομοκράτες οι Σέρβοι!''.

Ένας Σέρβος φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα έχασε τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη, κατά τη διάρκεια συμπλοκής με οπαδούς της Γαλατάσαραϊ!

Το RTS αναφέρει, χαρακτηριστικά, πως περίπου 400 Σέρβοι δεν κατάφεραν να μπουν στο ''Abdi Ipekci'' για τον αγώνα με τη Γαλατά και δέχτηκαν επίθεση έξω από το γήπεδο από Τούρκους χούλιγκαν!

Οι Σέρβοι οπαδοί υποστηρίζουν πως δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και καπνογόνα από Τούρκους που φώναζαν ρυθμικά ''Κόσοβο, Κόσοβο!'', ενώ η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει τη συμπλοκή με τη χρήση δακρυγόνων. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ένας 25χρονος Σέρβος έχασε τη ζωή του αφού τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι.

Παραλήρημα από Αταμάν!

Την ίδια στιγμή, η τούρκικη Hurriyet αναφέρει πως οι Delije κατέστρεψαν οχήματα και βιτρίνες καταστημάτων. Ο κόουτς της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, τόνισε μετά το παιχνίδι με τους Σέρβους πως ''σχεδόν 300 τρομοκράτες ήλθαν εδώ, χωρίς εισιτήριο και επιτέθηκαν στο έθνος μας! Η Euroleague πρέπει να τους τιμωρήσει!''. Λεπτομέρεια; Οι Σέρβοι ισχυρίζονται πως ο Τούρκος κόουτς ήξερε πως υπήρχε νεκρός όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις!!! Κι όλα αυτά, ενώ οπαδοί των γηπεδούχων κρατούσαν σημαίες της Αλβανίας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

''Η Τουρκία έβαλε το μαχαίρι στην καρδιά των Σέρβων''

Ο Σέρβος ακόλουθος στην Κωνσταντινούπολη, Ζόραν Μάρκοβιτς, τόνισε σχετικά: ''Η οργάνωση των Τούρκων ήταν απογοητευτική! Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και δυο μέρες πως η αναμέτρηση είναι υψηλού κινδύνου και ότι μπορεί να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση. Πλέον δουλεύουμε ώστε όλοι οι Σέρβοι οπαδοί να γυρίσουν ασφαλείς στην πατρίδα! Η Τουρκία έβαλε το μαχαίρι στην καρδιά όλων των Σέρβων φιλάθλων! Θέλω, όμως, να τονίσω πως οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να σώσουν τη ζωή του παιδιού''.

Επιβεβαίωσε ο Ερυθρός Αστέρας

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο επίσημος Ερυθρός Αστέρας, με ανακοίνωσή του. ''Οπαδός της ομάδας μας, 25 χρονών, δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων. Ο άτυχος άνδρας ταξίδεψε στην Τουρκία για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ όμως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από Τούρκους χούλιγκαν κι έχασε τη ζωή του. Ο Ερυθρός Αστέρας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του''.

Νεκρός οπαδός του Αστέρα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ