ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ανατροπή ο Ερυθρός Αστέρας

Με ανατροπή ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να επικρατήσει της Μπουντούτσνοστ. Συνεχίζει να προβληματίζει η Παρτίζαν, σαρωτική η Τσεντεβίτα μέσα στα Σκόπια.

Η πορεία του Ερυθρού Αστέρα προς την κορυφή της ABA League συνεχίζεται. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχτηκαν την Μπουντούτσνοστ και παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (34-40), κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να επικρατήσει με 83-69

Ο Μπλάζιτς ήταν το "πρώτο βιολί" της ομάδας του με 18 πόντους, ενώ ο Μπόμπαν Μαριάνοβοβιτς ήταν καθοριστικός με 12 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Η Ιγκοκέα ήταν καταιγιστική εντός έδρας και επικράτησε με 83-77 της Παρτίζαν, που αγωνίστηκε χωρίς τον Μίλαν Μάτσβαν για ένα ακόμα παιχνίδι. Οι νικητές είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Πέταρ Τόρλακ, που πέτυχε 17 πόντους, ενώ ο Μλάντεν Γιέρεμιτς πρόσθεσε 16 πόντους. Ο Γιάννης Κουζέλογλου αγωνίστηκε μόλις 1 λεπτό και δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο πόντο.

Στα Σκόπια η Τσεντεβίτα δεν συνάντησε αντίσταση απέναντι στην ΜΖΤ. Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και κατάφερε να φτάσει σε μια εύκολη νίκη με 61-76. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μίρο Μπίλαν, που πέτυχε 15 πόντους, ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Λούκα Μπάμπιτς πρόσθεσε 13 πόντους, στην επανεμφάνιση του Ρόκο Λένι Ούκιτς μετά τον τραυματισμό του (σε 19 λεπτά πέτυχε 4 πόντους, μοίρασε 4 ασίστ και μάζεψε 2 ριμπάουντ).

Τα αποτελέσματα:

Τσιμπόνα-Σζολνόκι 96-92

ΜΖΤ Σκοπίων-Τσεντεβίτα 61-76

Ιγκοκέα-Παρτιζάν 83-77

Ερυθρός Αστέρας-Μπουντούτσνοστ 83-69

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ