ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP του EuroCamp του Τρεβίζο ο Γιάραμαζ

<<enter caption here>> on June 10, 2017 in Treviso, Italy.
<> on June 10, 2017 in Treviso, Italy. GETTY IMAGES FOR ADIDAS

Ο Όγκνιεν Γιάραμαζ της Μέγκα Λεκς αναδείχθηκε MVP του EuroCamp του Τρεβίζο, στο οποίο έδωσαν το παρών μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.

Ο Όγκνιεν Γιάραμαζ πήρε μέρος μόνο στις 2 από τις 3 ημέρες του EuroCamp του Τρεβίζο (9-11 Ιουνίου). Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά.

Ο γκαρντ της Μέγκα Λεκς κατάφερε να επισκιάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης χάρη στην απόδοσή του, κατακτώντας άξια το σχετικό βραβείο ανάμεσα σε 45 συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν χωριστεί σε 4 ομάδες. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και οι δικοί μας Μιχάλης Λούντζης και Αντώνης Κόνιαρης, οι οποίοι είχαν καλή παρουσία. Στο καμπ συμμετείχαν ακόμα δύο ομάδες αποτελούμενες από Αμερικανούς παίκτες και η ομάδα κάτω των 20 ετών της Σλοβενίας.

Ο Γιάραμαζ ήταν αυτός που με την παρουσία του κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην All Star ομάδα του τουρνουά, παίζοντας στους δύο αγώνες κόντρα στις δύο Αμερικανικές ομάδες, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτή του η απόδοσή ήταν τελικά που του χάρισε και το βραβείο του MVP, αλλά και μία θέση στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης. Μαζί του βρέθηκαν ακόμα ο Βόσνιος Αμάρ Γκέγκιτς, ο Λιθουανός Αρνόλντας Κουλμπόκα, ο Λετονός Βέρνερς Κοχς και ο Βέλγος Ίσμαελ Μπάκο.

Ο Βόσνιος Ντζάναν Μούσα αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης του καμπ, ενώ ο πανύψηλος (2.21 μέτρα) Σλοβάκος Μίκαελ Φούσεκ αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ