ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP της ισπανικής Λίγκας για το μήνα Μάρτιο ο Γκιόργκι Σερμαντίνι

MVP της ισπανικής Λίγκας για το μήνα Μάρτιο ο Γκιόργκι Σερμαντίνι

Ο γνώριμός μας από το πέρασμά του από το ελληνικό Πρωτάθλημα, Γκιόργκι Σερμαντίνι, αναδείχθηκε MVP του Μαρτίου στην ACB. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κατακτά στο σχετικό βραβείο φέτος!

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι διανύει μία ονειρεμένη σεζόν φέτος, αριθμώντας 15.5 πόντους και 7.6 ριμπάουντ μέσο όρο με την Ανδόρα. Ο τελευταίος μήνας, δε, ήταν ίσως ο καλύτερός του την φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να του χαρίσει και το βραβείο... "Mr Μάρτιος" στην ACB!

Ο Γεωργιανός σέντερ ανέβασε την απόδοσή του σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα τον Μάρτιο, εκτοξεύοντας τους αριθμούς του στους 19.2 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα, με 25.75 βαθμούς αξιολόγησης, ενώ μέσα στο μήνα είχε αναδειχθεί και MVP της 25ης αγωνιστικής χάρη σε μία απίστευτη εμφάνιση κόντρα στην Σαραγόσα, όταν είχε 27 πόντους με 9/9 σουτ, 9 ριμπάουντ και 41 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Όλα αυτά τα επιτεύγματα λοιπόν είχαν ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού MVP για το μήνα Μάρτιο στην ACB, με τον ίδιο να δηλώνει στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας ότι " βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αλλά οι επιδόσεις μου οφείλονται στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν πάρα πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ