ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όχι να παραδοθούμε"

Μπαρτζώκας: "Να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όχι να παραδοθούμε"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε την ευθύνη για τη νέα βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα, αλλά έδωσε το σύνθημα οι Καταλανοί να συσπειρωθούν και να συνεχίσουν να παλεύουν.

Η κατάσταση έγινε πλέον δύσκολη για τη Μπαρτσελόνα μετά την τέταρτη ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες της και τη 12η συνολικά στη φετινή EuroLeague. Το κλίμα στο Παλάου Μπλαουγκράνα, δε, ήταν τεταμένο μετά την απογοητευτική εμφάνιση, με το κοινό της Μπαρτσελόνα να κουνάει λευκά μαντίλια... Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, τόνισε όμως ότι θέλει να συνεχίσει να παλεύει και όχι να παραδοθεί.

Γιώργος Μπαρτζώκας: " Ήταν δύσκολη βραδιά για εμάς. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα και με περισσότερη ένταση. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Σέβομαι τις απόψεις όλων, αλλά δεν φοβάμαι. Είμαι υπεύθυνος για ό,τι γίνεται, αν και ήξερα πως θα έχουμε μια δύσκολη σεζόν. Αυτό που θα κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να βρει ξανά τη δυναμική της και να πάρει νίκες.

Επιλέγω να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όχι να παραδοθούμε. Η κατάσταση με προβληματίζει. Νιώθω στενοχωρημένος κάποιες φορές, γιατί τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουμε. Είναι πρόκληση να προσαρμοστώ σε αυτές τις συνθήκες. Τους τελευταίους πέντε μήνες είχαμε 11 τραυματισμούς, κάτι που είναι ρεκόρ Γκίνες. Πραγματικά, είναι περίεργο. Πέρυσι στην Λοκομοτίβ δεν είχαμε τραυματισμούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ