ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάγερν καλεί Σαν Εμετέριο

Μπάγερν καλεί Σαν Εμετέριο
ACB PHOTO / ALBERT MARTIN

Το συμβόλαιο του Σαν Εμετέριο με τη Λαμποράλ Κούτσα εκπνέει στο τέλος του μήνα, με την Μπάγερν Μονάχου να γίνεται η πρώτη ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η φετινή χρονιά ήταν η τελευταία του Φερνάντο Σαν Εμετέριο με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα. Ο 31χρονος γκαρντ είχε αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό άλλωστε πως η πενταετής περιπέτεια με τους Βάσκους θα ολοκληρωνόταν στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Κι από τη στιγμή που η ομάδα του Ιμπόν Ναβάρο (σ.σ.: έδωσε τη θέση του στον Βέλιμιρ Περάσοβιτς) δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς της Liga Endesa, με αποτέλεσμα να γραφτεί ο επίλογος στη συνεργασία με τον αρχηγό της ομάδας. Τυπικά βέβαια όλα θα τελειώσουν στις 30 Ιουνίου, αν και αυτό μικρή σημασία έχει.

Την αποχώρηση του Σαν Εμετέριο από τη Βασκονία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί -σύμφωνα με το Encestando- η Μπάγερν Μονάχου, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να τον έχει τοποθετήσει στην κορυφή των "θέλω" του, όσον αφορά την περιφέρεια. Σημασία βέβαια στο κατά πόσο θα προχωρήσει το ενδιαφέρον σε πρόταση, κι ύστερα σε πρόταση, θα παίξει το που θα αγωνίζονται οι Βαυαροί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γιατί είναι δεδομένο πως ο 31χρονος παίκτης δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαλόγου με τη γερμανική ομάδα, σε περίπτωση που αυτή δεν συμμετέχει στην Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ