ΜΠΑΣΚΕΤ

Μούσα: "Είναι ωραίο να κερδίζεις την... επόμενη ομάδα σου"

Μούσα: "Είναι ωραίο να κερδίζεις την... επόμενη ομάδα σου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που η Τσεντεβίτα υποχρέωνε τη Φενέρμπαχτσε στην πιο βαριά φετινή της ήττα, όταν ο Ντζάναν Μούσα είπε πως κέρδισε την επόμενη ομάδα του!

Το βράδυ της Παρασκευής (25/3), η Τσεντεβίτα υποχρέωνε τη Φενέρμπαχτσε στην πιο βαριά φετινή της ήττα . Η "τριαντάρα" με την οποία έφυγε από το Ζάγκρεμπ η τουρκική ομάδα δεν άρεσε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος πέρασε μία από τις πιο δύσκολες βραδιές της καριέρας του στην Euroleague .

Μέσα στον ενθουσιασμό και τους πανηγυρισμούς από την ιστορική νίκη, ο Ντζάναν Μούσα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του. Αυτό δείχνει τουλάχιστον το γεγονός πως φέρεται να δήλωσε πως " είμαι χαρούμενος που κέρδισα την επόμενη ομάδα μου", εννοώντας προφανώς τη Φενέρμπαχτσε.

Ο 16χρονος γκαρντ της Τσεντεβίτα, που αναδείχθηκε MVP στο Πανευρωπαϊκό Παίδων της Λιθουανίας το περασμένο καλοκαίρι, θεωρείται το Νο1 ταλέντο της Ευρώπης στην ηλικία του (γεννηθέντες το 1999), με την κροατική ομάδα να τον αγοράζει το περασμένο καλοκαίρι από την Κος της Βοσνίας. Υπέγραψε μεν πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσεντεβίτα, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στη Φενέρμπαχτσε να τον θέλει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ