ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίλησε με Παρτίζαν ο Μιλουτίνοφ

Μίλησε με Παρτίζαν ο Μιλουτίνοφ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Σερβία, άνθρωποι της Παρτίζαν μίλησαν χθες (12/7) με τον εκπρόσωπο του Νίκολα Μιλουτίνοφ σχετικά με το μέλλον του 23χρονου Σέρβου σέντερ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε από τις ΗΠΑ όπου είχε μεταβεί το προηγούμενο διάστημα ώστε να κάνει τις ενέργειές του με τους San Antonio Spurs, που τον επέλεξαν στο Νο26 του φετινού Draft.

Πλέον ο 23χρονος Σέρβος σέντερ στρέφεται στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, με δεδομένο ότι η πρώτη συγκέντρωση των δευτεραθλητών κόσμου είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη (15/07), στο Βελιγράδι.

Ο Μιλουτίνοφ βρίσκεται στη λίστα των 18 παικτών που θα διεκδικήσουν μια θέση στην 12άδα των "Αετών" για το Eurobasket 2015, υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Στο μεσοδιάστημα, καλείται να διευθετήσει το ζήτημα που αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με δεδομένο ότι η παραμονή του στην Παρτίζαν των πολλών προβλημάτων είναι απίθανη.

Όπως αναφέρει το Sportando, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και να φορέσει τα "πράσινα". Χθες (13/7), πάντως, ο εκπρόσωπος του παίκτη μίλησε με την Παρτίζαν όπου αναλύθηκαν τα υπάρχοντα δεδομένα. Ποια είναι αυτά;

Η ομάδα του Βελιγραδίου ταλαιπωρείται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα που καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή της στο Eurocup της επόμενης περιόδου. Στο μεταξύ, η Παρτίζαν μετράει μόνο απώλειες αφού αποχώρησαν ήδη οι Μίλαν Μάτσβαν , Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Σάσα Πάβλοβιτς και Μπορίς Νταλό .

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ της Παρτίζαν και του εκπρόσωπου του Μιλουτίνοφ σήμερα ή αύριο, ωστόσο η κατάσταση δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί. Όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης θα αποχωρήσει από το Βελιγράδι έπειτα από τρία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ