ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία ανάσα από την επιστροφή του στην Χαποέλ ο Στάνταμαϊρ!

Former NBA basketball player Amar'e Stoudemire, left, greets Miami Heat's Justise Winslow (20) during the first half of an NBA basketball game between the Miami Heat and Phoenix Suns, Monday, March 5, 2018, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
AP Photo/Lynne Sladky AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ του Ισραήλ ο Αμάρε Στάνταμαϊρ αποφάσισε να πατήσει ξανά παρκέ, συμφωνώντας να επιστρέψει στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν ο Αμάρε Στάνταμαϊρ είχε εμφανιστεί ξαφνικά στο Ισραήλ και έκανε μερικές προπονήσεις με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φήμες περί επιστροφής του στην ομάδα . Όπως φαίνεται λοιπόν υπήρχε και καπνός και φωτιά σε αυτή την περίπτωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ του Ισρασήλ ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, συμφώνησε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Χαποέλ Ιερουσαλήμ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα την σεζόν 2016/17! Η συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, αφού στο μεταξύ η Χαποέλ πρέπει να δει τι θα κάνει με τις περιπτώσεις των Ριτσαρντ Χάουελ και Λιολ Ελιάχου.

Το πλάνο της Χαποέλ πάντως την θέλει να οραματίζεται να χτίσει μία ομάδα γύρω από τον Στάνταμαϊρ και αρκετούς νεαρούς παίκτες, αφού θα προσπαθήσει να μειώσει το μπάτζετ της. Όπως και να έχει, ανεξάρτητα αν αυτό το πλάνο θα πραγματοποιηθεί, σίγουρα η διαφαινόμενη επιστροφή του Στανταμάιρ στην δράση παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον.

AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ