ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέτριος ο Καλάθης, ήττα για την Αστάνα

Μέτριος ο Καλάθης, ήττα για την Αστάνα

Ο Νικ Κάνερ Μέντλεϊ έκανε ντεμπούτο με την Αστάνα, όμως η Τσμόκι του το... χάλασε, επικρατώντας μέσα στο Καζακστάν με 85-84. Σε ρηχά νερά ο Πατ Καλάθης.

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για την Αστάνα, ο Νικ Κάνερ Μέντλεϊ, δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Αιτία; Ένας τραυματισμός στο πόδι, ο οποίος τον κράτησε πίσω, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Στο εντός παιχνίδι με την Τσμόκι, όμως, επέστρεψε και έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Αγωνίστηκε για 32 λεπτά, πετυχαίνοντας 18 πόντους, έχοντας και 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη. Όλα αυτά μια χαρά. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν ήταν το επιθυμητό για την Αστάνα.

Βλέπετε, η Τσμόκι Μινσκ "χάλασε" το ντεμπούτο του πρώην παίκτη της Μάλαγα, επικρατώντας με 85-84, μέσα στο Καζακστάν, χάρη σε εύστοχο ζευγάρι βολών του Μπράνκο Μίρκοβιτς 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά και ένα άστοχο σουτ του Τζέρι Τζόνσον στην εκπνοή.

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν εξαιρετικός, έχοντας 15 πόντους, όμως την παράσταση έκλεψε ο Ιβάν Μάρας, που κατέγραψε νταμπλ νταμπλ με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ο Τζέρι Τζόνσον, από πλευράς Αστάνα, ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους. Όσο για τον Πατ Καλάθη, σε 25 λεπτά πέτυχε 9 πόντους (1/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/2 βολές), μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ