ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τη FIBA και οι Σλοβένοι

Με τη FIBA και οι Σλοβένοι

Μετά την Κροατία και τη Σερβία, την ABA Liga εγκατέλειψαν και οι Σλοβένοι, ώστε να ενταχθούν σήμερα (12/6) στο project της FIBA.

Την Τετάρτη (10/6) έγινε η πρώτη... στροφή των αντιφρονούντων, με την Κροατία να ενημερώνει πως φεύγει από την ΑΒΑ Liga και εντάσσεται στο πλάνο της FIBA, για το πρωτάθλημα που θα δημιουργήσει με εκπροσώπους της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Έτσι, η εθνική έμεινε στο πρόγραμμα του Eurobasket, όπως και η χώρα κράτησε τη διοργάνωση του τρίτου ομίλου.

Λίγη ώρα αργότερα, το ίδιο έκανε και η Σερβία και έτσι έμεινε η Σλοβενία να κρατά... το λάβαρο της επανάστασης -σε ό,τι αφορά τις χώρες που μετέχουν στο προσεχές Πανευρωπαϊκό. Σήμερα λοιπόν, οι Σλοβένοι ενημέρωσαν ότι " μετά τη συνάντηση με την Ολίμπια Λ., τη Χέλιος Ντομζάλε και την Κρκα διαπιστώθηκε πως οι σύλλογοι είναι μπερδεμένοι. Η παγκόσμια ομοσπονδία είναι σοβαρή επί των προειδοποιήσεων της. Προωθήσαμε το έγγραφο της στις ομάδες και κατέληξαν στο ότι δεν θα αφήσουμε τις ομάδες να ζήσουν τις συνέπειες". Με αυτά και με αυτά, δεν θα ζήσει κανείς τον αποκλεισμό και στις 18/6, οπότε λήγει η διορία, η FIBA θα μπορεί να ανακοινώσει επισήμως τα πλάνα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ