ΜΠΑΣΚΕΤ

Με "σκούπα" στους Τελικούς της Γερμανίας η Μπάμπεργκ

Με "σκούπα" στους Τελικούς της Γερμανίας η Μπάμπεργκ

Η Μπάμπεργκ νίκησε τη Μπάγερν 76-67, έκανε το 3-0 στη σειρά και προκρίθηκε στους Τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος για 6η φορά την τελευταία 7ετία. Καθοριστικός ο Νίκος Ζήσης (VIDEOS).

Βγήκαν οι "σκούπες" στο Μπάμπεργκ... Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι επιβλήθηκε της Μπάγερν με 76-67 και προκρίθηκε πανηγυρικά με 3-0 νίκες στους Τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος, όπου περιμένει πλέον μία εκ των Ολντενμπουργκ και Ουλμ, τις ομάδες που αναμετρώνται στην άλλη ημιτελική σειρά. Η Μπάμπεργκ προκρίθηκε στους Τελικούς για έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια και φιλοδοξεί πλέον να κάνει το three-peat και να κατακτήσει τον έκτο τίτλο της την τελευταία επταετία.

Ο Φαμπιάν Κοζέρ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος της Μπάμπεργκ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Νίκος Ζήσης (14 πόντοι, 4/4 βολές, 4/10 σουτ, 4 ασίστ), που πέτυχε μάλιστα και το πιο κρίσιμο σουτ του αγώνα 1'29'' πριν από τη λήξη και με το σκορ 68-66, όταν ευστόχησε σε τρίποντο με ταμπλό και ανέβασε τη διαφορά στους πέντε πόντους! Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν ακόμα οι Στρέλνιεκς (13 πόντοι), Μίλερ (11 πόντοι) και Τάις (10 πόντοι).

Από την πλευρά της Μπάγερν, η οποία ευστόχησε μόνο στα 3 από τα 21 τρίποντα που επιχείρησε, οι Λούτσιτς (19 πόντοι, 7/7 βολές, 5/7 σουτ), Μπούκερ (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Ρέντινγκ (12 πόντοι, 5 ασίστ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς. Η ομάδα του Μονάχου είχε σταθερά το προβάδισμα σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο πέτυχε μόνο 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, έξι λιγότερους απ' όσους είχε στη δεύτερη περίοδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ