ΜΠΑΣΚΕΤ

Με νέο προπονητή η Μ. Βρετανία κόντρα στην Ελλάδα στα προκριματικά

Με νέο προπονητή η Μ. Βρετανία κόντρα στην Ελλάδα στα προκριματικά
HTTP://WWW.HOOPSFIX.COM

Ο Τόνι Γκαρμπελότο είναι πλέον ο νέος προπονητής της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Mundobasket.

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Τόνι Γκαρμπελότο είναι πλέον ο προπονητής της ομάδας, παίρνοντας την θέση του Τζο Προύντι, και θα κάθεται στον πάγκο της Μεγάλης Βρετανίας στην πρεμιέρα των προκριματικών του Mundobasket κόντρα στην Ελλάδα στις 24 Νοεμβρίου.

Ο Γκαρμπελότο είναι ο πρώτος Βρετανός προπονητής της ομάδας στην σύγχρονη ιστορία της, αφού οι Μεγάλο Βρετανοί προτιμούσαν τα προηγούμενα χρόνια να έχουν Αμερικανούς προπονητήες (Προύντι και νωρίτερα Φιντς).

" Παρακολουθώντας την ομάδα στο Eurobasket ένιωσα ότι δεν τρέξαμε αρκετά. Πρέπει να είσαι έξυπνος με τις κατοχές σε αυτό το επίπεδο. Αισθάνθηκα ότι παίξαμε συντηρητικά και δεν ρισκάραμε όσο μπορούσαμε" υποστήριξε ο Γκαρμπελότο στις πρώτες του δηλώσεις, για αν συμπληρώσει: " Παίζαμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου και οι άμυνές τους ήταν στο υψηλότερο επίπεδο και είχαν μεγαλύτερα ύψη, αλλά ένιωσα ότι μπορούσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Πιστεύω ότι πρέπει να πιέζουμε πιο ψηλά στην άμυνα. Έχουμε καλούς αθλητές που μπορούν να πιέσουν τη μπάλα, κάτι που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε μέσα από την άμυνα περισσότερες ευκαιρίες για την επίθεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ