ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Μιλουτίνοβ η 35άδα των Σέρβων ενόψει των προκριματικών

BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε την λίστα με τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για τα "παράθυρα" της FIBA, περιλαμβάνοντας σε αυτή 35 ονόματα, με αυτό του Νίκολα Μιλουτίνοβ να είναι ένα από αυτά.

Η Σερβία ανακοίνωσε την προεπιλογή της - αποτελούμενη από 35 παίκτες - ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, περιλαμβάνοντας σε αυτή κανονικά τους παίκτες της EuroLeague. Ανάμεσα στα ονόματα μπορεί να βρει κάποιος και το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοβ του Ολυμπιακού, όπως κι εκείνο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κίνα. Στη μακροσκελή λίστα που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, βλέπουμε επίσης το όνομα του Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος θα χάσει όμως το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη μόλις χθες (19/10) στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς: Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίσιτς*, Νέμανια Νέντοβιτς*, Μάρκο Γκούντουριτς*, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς*, Νέμανια Ντάνγκουμπιτς*, Μπράνκο Λάζιτς*, Βλάντιμιρ Λούσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς*, Στέφαν Μπίρσεβιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Βλάντιμιρ Στίματς*, Όγκνιεν Κούζμιτς*, Νίκολα Μιλουτίνοβ*, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκιεν Ντόμπριτς*, Αλέκσα Ραντάνοφ, Στέφαν Πένο, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Στέφαν Γέλοβατς, Νίκολα Γιοβάνοβιτς*, Νίκολα Ραντίσεβιτς, Σάβα Λέσιτς, Νίκολα Ρέμπιτς, Μιλένκο Τέπιτς, Νίκολα Γιάνκοβιτς*, Τζόρτζε Γκάγκιτς, Ιβάν Μαρίνκοβιτς, Ιβάν Πάουνιτς, Ίλιγια Τζόκοβιτς, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Γκόραν Χούσκιτς και Ντέγιαν Μούσλι*.

* Με αστερίσκο σημειώνονται οι παίκτες που ανήκουν σε συλλόγους της EuroLeague, οπότε είναι μια... άλλη ιστορία για τη Σερβία στα προκριματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ