ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαυροκεφαλίδης εναντίον Στυλιανού, σημειώσατε "1"

Μαυροκεφαλίδης εναντίον Στυλιανού, σημειώσατε "1"

Η Λιέτουβος Ρίτας νίκησε την Ντζούκιγια εντός έδρας (105-84) χάρη στο ξέσπασμά της στη γ' περίοδο, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να χαμογελά στη μονομαχία με τον Νίκου Στυλιανού.

Να που και στην LKL έχουμε ελληνικούς "εμφυλίους", χάρη στην παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και του Νίκου Στυλιανού. Η Λιέτουβος Ρίτας υποδέχθηκε την Ντζούκιγια, την οποία νίκησε (105-84) χάρη στο ξέσπασμά της στο γ' δεκάλεπτο.

Μετά από ένα ισορροπημένο α' μέρος, οι γηπεδούχοι "πάτησαν το γκάζι" και ξέφυγαν με +20, διαφορά που προστάτευσαν δίχως πρόβλημα μέχρι το φινάλε. Έτσι, διατήρησαν την επαφή τους με τη Ζάλγκιρις, που βρίσκεται στην κορυφή του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά στα πεπραγμένα των δύο δικών μας παιδιών, ο Λούκας Μαυροκεφαλίδης είχε 14 πόντους με 5/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 1/1 βολή, 2 ριμπάουντ, 3 λάθη και 1 τάπα σε 18'33'' συμμετοχής, ενώ ο Νίκος Στυλιανού προσέφερε 15 πόντους (με 0/4 δίποντα και 5/6 τρίποντα), 1 ασίστ, 4 λάθη, 1 κλέψιμο και 1 τάπα στους φιλοξενούμενους σε 36'13'' παρουσίας στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ