ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάνατζερ Τζεντίλε: "Δεν θα ξαναπαίξει φέτος"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Αλεσάντρο Τζεντίλε δήλωσε σε γνωστό ευρωπαϊκό σάιτ ότι ο Ιταλός φόργουορντ δεν σκοπεύει να αγωνιστεί σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα φέτος, παρά θα κάνει ατομικές προπονήσεις με σκοπό να είναι έτοιμος να συμμετάσχει με την Ιταλία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ήρθε, είδε και απήλθε από τον Παναθηναϊκό, με τις επιλογές του να είναι πολύ περιορισμένες μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού να λήξει τον δανεισμό του από την Αρμάνι Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός ό,τι και να έκανε δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague, η Αρμάνι Μιλάνο δεν τον ήθελε πίσω ενώ δεν τον άφηνε κιόλας να αγωνιστεί σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας και οι Χιούστον Ρόκετς που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ δεν τον χρειάζονται ακόμα. Κάπως έτσι, ο Τζεντίλε μπορούσε είτε να αγωνιστεί στην... Α2 της Ιταλίας ή σε κάποιο άλλο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που όμως τελικά δεν σκοπεύει να κάνει, κάτι που είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή το Sport24.gr . Αντιθέτως, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Ρικάρντο Σμπέτσι ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sportando.com", ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο των ατομικών προπονήσεων.

" Ο Αλεσάντρο έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν σκοπεύει να παίξει μέχρι τον Ιούνιο. Ευχαριστούμε τις Ιταλικές και Ευρωπαϊκές ομάδες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Αλεσάντρο, αλλά η απόφασή του είναι να προπονηθεί μόνος του προκειμένου να είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει το καμπ της Εθνικής Ιταλίας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σμπέτσι, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Ο πρώτος στόχος του είναι να κερδίσει μία θέση στην 12αδα της Εθνικής Ιταλίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ