ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛιΑντζελο και ΛαΜέλο Μπολ πάτησαν το παρκέ του Πριενάι

ΛιΑντζελο και ΛαΜέλο Μπολ πάτησαν το παρκέ του Πριενάι
ΚREPSINIS.NET

Ο ΛιΑντζελο και ο ΛαΜέλο Μπολ έπιασαν άμεσα δουλειά στη Λιθουανία, με φόντο την πρώτη συμμετοχή τους στην LKL με τη φανέλα της Βιτάουτας (VIDEO).

Η παρουσία των ΛιΑντζελο και ΛαΜέλο Μπολ στη Λιθουανία δεν άργησε να γίνει το Νο1 θέμα ανά την Ευρώπη. Η υποδοχή τους από την τοπική κοινωνία ήταν ανάλογη μεγάλων σταρ, με τον πατέρα τους, ΛαΒαρ, να βρίσκεται -ως επί το πλείστον- στο επίκεντρο της προσοχής.

Οι δύο παίκτες, που θα κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά βήματά τους στη Βιτάουτας, έπιασαν άμεσα δουλειά αφού το πρωί της Πέμπτης (4/1) βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας τους για να κάνουν σουτ. Στο Πριενάι, όπου διαμένουν, υπάρχει ξεσηκωμός προκειμένου όλα να λειτουργούν στην εντέλεια, με τον ΛιΑντζελο και τον ΛαΜέλο να αντιμετωπίζονται ως ροκ σταρ. Οι ίδιοι κοιτάζουν βέβαια τη δουλειά που πρέπει να κάνουν στο παρκέ, με την πρώτη επαφή τους με το γήπεδο που θα τους φιλοξενεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Φυσικά, το "παρών" στο shootaround έδωσε κι ο πατέρας τους, ο οποίος ακολουθεί κατά πόδας κάθε τους κίνηση. Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως η απόφαση για μετακόμιση στο... Πριενάι ήταν δική του.

Το ESPN κατέγραψε σε video τα πρώτα σουτ των δύο αδερφών, που σε λίγες ημέρες θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα της Βιτάουτας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ