ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάσο: "Ο Ρούντι έχει ενοχλήσεις στην μέση"

Λάσο: "Ο Ρούντι έχει ενοχλήσεις στην μέση"

Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε τους λόγους που δεν αγωνίστηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ και στάθηκε στην κούραση της ομάδας του. Ο Γιάσμιν Ρέπεσα έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Αρμάνι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Πάμπλο Λάσο και Γιάσμιν Ρέπεσα, μιλώντας για την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο.

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): "Πήραμε μία αρκετά δύσκολη νίκη. Το όπως παίξαμε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, κάνει καταπληκτικό το τέταρτο ματς δεκάλεπτο. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτές τις μέρες, δίνοντας ματς σε Κάουνας, Βαλένια και στο Μπάμπεργκ. Είχαμε πολλά ταξίδια. Από θέμα φυσικής κατάστασης δεν ήμασταν σε υψηλό επίπεδο με την Αρμάνι. Μας βγήκε η κούραση. Επίσης, σε αρκετές στιγμές, δεν ήμασταν ήρεμοι. Στο πρώτο μέρος είχαν υψηλό ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα, μας δημιούργησαν πρόβλημα. Πήραμε όμως την νίκη και αυτό μετρά. Ο Ρούντι είχε ενοχλήσεις στην μέση, προσπαθήσαμε να τον προσέξουμε και για αυτό δεν έπαιξε. Δεν ήθελα να ρισκάρω με την κατάσταση του. Ο Χάντερ και ο Ντέιπερ που ήρθαν από τον πάγκο μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια".

Γιάσμιν Ρέπεσα (Αρμάνι Μιλάνο): "Όταν παίζεις κόντρα στην Ρεάλ, αν δεν σταματήσεις το τρανζίσιον παιχνίδι της, δεν μπορείς να την νικήσεις. Εμείς υποφέραμε από αυτό στο δεύτερο μέρος. Παίζουμε καλύτερο το τελευταίο διάστημα, έχουμε βρει ρυθμό, αλλά είναι σημαντικό να παίρνεις νίκες. Πλέον, κάνουμε καλύτερες προπονήσεις, δουλεύουμε καλύτερα και παίζουμε καλύτερα. Λειτουργούμε περισσότερο σαν σύνολο. Κάναμε καλή προσπάθεια, παλέψαμε, αλλά δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος γιατί χάσαμε. Μοιάζουμε πάντως περισσότερο σαν ομάδα πλέον, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ