ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασαν οι παίκτες της Μακάμπι εναντίον των διαιτητών

Ξέσπασαν οι παίκτες της Μακάμπι εναντίον των διαιτητών
HTTP://WWW.SPORT5.CO.IL

Οι παίκτες της Μακάμπι ξεσπάθωσαν μετά την ήττα από την Χαποέλ Χολόν στον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις για τους διαιτητές. Πέταξε το μετάλλιό του στα σκουπιδια ο Τάιους!

Στη Μακάμπι πιστεύουν ότι η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ από την Χαποέλ Χολόν ήταν έργο των διαιτητών. Και οι παίκτες της ομάδας δεν δίστασαν να το υποστηρίξουν αυτό με κάθε τρόπο.

" Οι διατητές είναι χάλια στο Ισραήλ. Τα είδατε όλα, ήταν γελοίο, αλλά όλη την σεζόν συμβαίνει το ίδιο. Πάμε προς το καλάθι και μας γίνονται 10 φάουλ και δεν σφυρίζεται κανένα και ο Ράις κερδίζει τρία σερί φάουλ. Δεν γίνεται να κερδίσεις και τους διαιτητές" δήλωσε ο ΝτεΆντρ Κέιν για να συμπληρώσει για τον κορυφαίο των νικητών, Γκλεν Ράις: " Ειναι καλός παίκτης, αλλά πήρε βοήθεια από τους διαιτητές. Εκτέλεσε 14 βολές και δεν μπορούσαμε να τον ακουμπήσουμε. Αυτά που συμβαίνουν είναι σκ...".

Ο Άλεξ Τάιους από την πλευρά του, ο οποίος αποχωρώντας από το παρκέ πέταξε το μετάλλιό του σε καλάθι σκουπιδιών (!) δήλωσε πως " είναι οι χειρότερη διαιτητές στον κόσμο. Μας έκλεψαν τη νίκη και πρέπει να τιμωρηθούν". Ο Νόρις Κόουλ από την πλευρά του προσπάθησε να είναι πιο διπλωματικός, ωστόσο δεν παρέλειψε να πει πως " έγιναν περίεργα πράγματα, τα οποία δεν μπορώ να εξηγήσω. Η Χολόν πάλεψε και ήταν εξαιρετική, αλλά οι διαιτητές έκαναν πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να ντρέπονται".

Ο τεχνικός της Μακάμπι, Νέβεν Σπάχια, προσπάθησε να μην πει κάτι που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση, αρκούμενος να δηλώσει: " Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα. Καταλαβαίνω την αντίδρασή τους, γιατί αν δει κάποιος την στατιστική θα δει ότι υπήρχε ισορροπία παντού εκτός από τις βολές, όπου η διαφορά ήταν τεράστια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ