ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέμεινε από παίκτες η Κροατία στο Παγκόσμιο Εφήβων

Ξέμεινε από παίκτες η Κροατία στο Παγκόσμιο Εφήβων

Ο Άντε Ζίζιτς τέθηκε εκτός μάχης για το υπόλοιπο του Παγκόσμιου Εφήβων, χάνοντας έναν ακόμη στυλοβάτη από τη σπουδαία φουρνιά των 97άρηδων. Με δέκα παίκτες συνεχίζει πλέον η "χρβάτσκα".

Το φετινό Παγκόσμιο Εφήβων δεν... πάει στην Κροατία. Θα πρέπει να το αποδεχθούν πλέον στην ομάδα του Άντε Νάζορ πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι αξιόλογο. Όχι ότι φείδονται ταλέντου (το αντίθετο). Απλά, να, χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον.

Η αρχή έγινε με τον Λόβρο Ματζάλιν που υπέστη κάταγμα σε δάχτυλο του χεριού του μια εβδομάδα πριν το πρώτο τζάμπολ. Ακολούθησε η περίεργη υπόθεση με τα παπούτσια του Ντράγκαν Μπέντερ και τώρα ήρθε ο τραυματισμός του Άντε Ζίζιτς για να "δέσει" το γλυκό. Ο φόργουορντ/σέντερ της Τσεντεβίτα αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει την υπόλοιπη διοργάνωση με πολιτικά.

Την είδηση επιβεβαίωσε το επιτελείο της "χρβάτσκα" που καλείται πλέον να αναθεωρήσει και να αφήσει κατά μέρους τα όνειρα για μετάλλιο, που υπήρχαν μέχρι μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου. Ο άτυχος αθλητής μετρούσε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην α' φάση της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ