ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησε με το δεξί ο Ζούρος

Ξεκίνησε με το δεξί ο Ζούρος

Η Εθνική Γεωργίας έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο και το δείγμα ήταν θετικό. Νίκη επί της Πορτογαλίας με 90-71 για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού

Η Εθνική ομάδα της Γεωργίας θα επιδιώξει μέσα από τα προκριματικά να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο που θα την φέρει στην τελική φάση του Eurobasket το 2017 και η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Καυκάσου έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι κάτι που αποτέλεσε και το... ανεπίσημο ντεμπούτο του Ηλία Ζούρου ως head coach των Γεωργιανών.

Ο Έλληνας τεχνικός παρά την απουσία του Τόρνικε Σενγκέλια είδε τους υπόλοιπους παίκτες του να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και να κερδίζουν με το ευρύ 90-71 την Πορτογαλία. Στη φιλική νίκη της Γεωργίας πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο νέος γκαρντ της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον, ο οποίος είχε 11 πόντους και 6 ασίστ.

Να θυμίσουμε ότι στην προσπάθεια της να βρεθεί για 11η φορά σε μία τελική φάση Eurobasket, η Γεωργία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Αλβανία, Σκόπια και Σλοβακία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ