ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξαφνικά... Αντομάιτις για τον πάγκο της Λιθουανίας

Ξαφνικά... Αντομάιτις για τον πάγκο της Λιθουανίας

Η μπασκετική Ομοσπονδία της Λιθουανίας ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιόνας Καζλάουσκας και οι τελευταίες φήμες τους θέλουν να προκρίνουν την λύση του Νταϊνιους Αντομάιτις αντί αυτών των Γιασικεβίτσιους και Κουρτινάιτις.

Η Εθνική Λιθουανίας ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα μετά την αποχώρηση του Γιόνας Καζλάουσκας από τον πάγκο της ομάδας. Και, όπως φαίνεται, σκοπεύουν να κάνουν την έκπληξη στην επιλογή τους.

Ο Πρόεδρος της Λιθουανικής Ομοσπονδίας, Άρβιντας Σαμπόνις, είχε αρκετά ονόματα στο μυαλό του, με αυτά των Θρύλων του Λιθουανικού μπάσκετ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (νυν τεχνικός της Ζαλγκίρις)και Ρίμας Κουρτινάτις (νυν τεχνικός της Καντού), να φαίνεται να ξεχωρίζουν. Σύμφωνα ωστόσο με τα τελευταία δημοσιεύματα του Λιθουανικού τύπου, ο άλλοτε σπουδαίες σέντερ φαίνεται τελικά να κάνει την ανατροπή και να προτείνει για την θέση τον προπονητή της Νεπτόυνας, Νταϊνιους Αντομάιτις!

Ο άλλοτε διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας τεχνικός έχει ως βασικό “παράσημο” την επί δύο σερί χρόνια ανάδειξή του σε “Τεχνικό της χρονιάς” του Λιθουανικού Πρωταθλήματος. Στα υπέρ του επίσης φαίνεται να είναι και η εξαιρετική σχέση με τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Λιθουανίας, Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Όπως και να έχει βέβαια, η απόφαση των Λιθουανών αναμένεται με ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ