ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρστιτς: "Μάλλον δεν θα ξαναπαίξω"

Nenad Krstic from Serbia reacts during the EuroBasket European Basketball Championship Group B match against France in Siauliai, Lithuania, Monday, Sept. 5, 2011. France won the match 97-96. (AP Photo/Petr David Josek)
Nenad Krstic from Serbia reacts during the EuroBasket European Basketball Championship Group B match against France in Siauliai, Lithuania, Monday, Sept. 5, 2011. France won the match 97-96. (AP Photo/Petr David Josek) ASSOCIATED PRESS

Το πρόβλημα στο γόνατό του είναι σοβαρό, σε σημείο που μπορεί να του δημιουργήσει πολύ άσχημες καταστάσεις ακόμη και για την καθημερινότητά του. Ο Νέναντ Κρστιτς εξηγεί τι συμβαίνει και ποιο είναι το μέλλον του.

Εδώ και δύο χρόνια, ο Νέναντ Κρστιτς ταλαιπωρείται σοβαρά με ενοχλήσεις στο γόνατο. Η ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη το 2015, στη διάρκεια των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, αποδείχθηκε career ending τραυματισμός. Κοινώς, έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο, όπως εξήγησε ο ίδιος. Κι ο λόγος είναι πως εφόσον ξαναχτυπήσει στο γόνατο, μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα με την καθημερινότητά του. Όπως εξήγησε ο ίδιος στη " Glassrpske " για όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια, τονίζοντας πως " μάλλον δεν θα ξαναπαίξω", κι αυτό γιατί " σκέφτομαι αυτό που μου είπαν οι γιατροί μου: ότι δηλαδή θα βάλω την υγεία μου σε σοβαρό κίνδυνο, αν ξανατραυματιστώ στο γόνατο. Οπότε έπρεπε να σκεφτώ τη ζωή μου, την καθημερινότητά μου, το πως θα κινούμαι και τα παιδιά μου".

Γι αυτό κιόλας δεν προχώρησαν περισσότερο οι συζητήσεις του με την Παρτίζαν . Ο Σερβικός Τύπος είχε κατακλυστεί από δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τους "μελανόλευκους" για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δίχως όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιωθεί στην πράξη. Επ αυτού σχολίασε πως " με πήραν τηλέφωνο τρεις ημέρες πριν ολοκληρωθεί η προθεσμία για τη δήλωση παικτών στην Aba Liga. Όσο κι αν ήθελα να βοηθήσω, δεν ήταν ρεαλιστικό να είμαι έτοιμος. Μίλησα με τον προπονητή και τον γιατρό μου, οι οποίοι μου εξήγησαν ότι δεν είναι σωστές οι συνθήκες για να επιστρέψω στη δράση. Αν αυτό το τηλεφώνημα είχε γίνει ένα μήνα νωρίτερα, ίσως να ήταν εφικτό να αγωνιστώ".

AP Photo/Petr David Josek

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ