ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρστιτς: "Δεν σταματάω το μπάσκετ"

Image: 0208378027, License: Rights managed, 2014-2015 Turkish Airlines Euroleague Basketball group A match between Anadolu Efes Istanbul v Unics Kazan at Abdi Ipekci Arena on October 16, 2014 in Istanbul, Turkey. 
Score: Anadolu Efes 82 - Unics Kazan 76
Pictured: Nnenad Krstic (12) of Anadolu Efes ., Place: Turkey, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.com, Seskimphoto
Image: 0208378027, License: Rights managed, 2014-2015 Turkish Airlines Euroleague Basketball group A match between Anadolu Efes Istanbul v Unics Kazan at Abdi Ipekci Arena on October 16, 2014 in Istanbul, Turkey. Score: Anadolu Efes 82 - Unics Kazan 76 Pictured: Nnenad Krstic (12) of Anadolu Efes ., Place: Turkey, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.com, Seskimphoto PROFIMEDIA.COM, SESKIMPHOTO

Ο Νέναντ Κρστιτς μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Τουλάχιστον αυτό δεν είναι στο μυαλό του, αυτή την ώρα. Πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Είναι να μην σε θέλει! Ο Νέναντ Κρστιτς δεν λέει να ησυχάσει εδώ και ενάμιση χρόνο, λόγω των διαρκών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο Σέρβος σέντερ "λαβώθηκε" τον Ιούνιο του 2015, στη διάρκεια των τελικών με την Αναντολού Εφές, έκανε... υπομονή ένα χρόνο, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πατήσει στο παρκέ.

Παρότι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Γαλατάσαραϊ κι έδειχνε ικανός να κάνει την επανεμφάνισή του στην EuroLeague, οι ενοχλήσεις έκαναν πάλι την εμφάνισή τους. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, έγινε σαφές πως έχει ακόμη... θεματάκια, με την τουρκική ομάδα να τερματίζει άμεσα τη συνεργασία της μαζί του .

" Θα κάνω αρθροσκόπηση στο γόνατο, κάτι που έγινε επίσης τον Δεκέμβριο. Ο γιατρός μου είπε ότι μετά τη νέα επέμβαση θα έπρεπε να μείνω εκτός δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες", ενημέρωσε ο ίδιος μιλώντας στη Novosti, πριν εξηγήσει ότι " το συμβόλαιο με τη Γαλατάσαραϊ είχε έναν όρο, σύμφωνα με τον οποίο τερματιζόταν αυτόματα σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα με το εγχειρισμένο γόνατό μου".

Μέσα σε όλα αυτά που ακούστηκαν για την κατάστασή του, ήταν και το ενδεχόμενο της οριστικής αποχώρησης από τη δράση. Επ αυτού όμως ήταν σαφής: " Πολλά από αυτά που γράφτηκαν είναι "ράδιο αρβύλα". Λόγια που ενδεχομένως προέκυψαν από τη Γαλατάσαραϊ. Πήγα να αποχαιρετήσω τους ανθρώπους της ομάδας, όπου τους είπα ότι ίσως σκεφτώ να σταματήσω το μπάσκετ. Κι από εκεί μάλλον ξεκίνησε όλη αυτή η φημολογία".

Όσο για το αν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει; Απάντησε πως " μετά τον τραυματισμό μου στην Αναντολού Εφές αναρωτιόμουν αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω μπάσκετ. Όχι γιατί δεν ήθελα ή γιατί δεν είχα το κουράγιο, αλλά επειδή ξέρω τις συνέπειες ενός τέτοιου τραυματισμού, ειδικά για έναν παίκτη των κιλών και της ηλικίας μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ