ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Κουίνσι Μίλερ

Ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Κουίνσι Μίλερ

Ο Κουίνσι Μίλερ γύρισε τραυματίας στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το όνομα του Κουίνσι Μίλερ συνεχίζει να φιγουράρει στα ρεπορτάζ του Ισραήλ, μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια αγώνα που έδινε μαζί με φίλου του στις ΗΠΑ. Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ θέλησε να εκμεταλλευτεί το διάστημα των διακοπών του με αποτέλεσμα να δώσει το "παρών" σε παιχνίδι που διοργανώθηκε στο UCLA. Μόνο που τραυματίστηκε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να γυρίσει λαβωμένος στο Τελ Αβίβ.

Οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο , σε σημείο που θα χάσει όλη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ακολούθως, ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, θέλησε να τον υπερασπιστεί και να ξεκαθαρίσει πως " ο Κουίνσι Μίλερ δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η αποθεραπεία του θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες, σύμφωνα με το πιο απαισιόδοξο σενάριο".

Εκ των πραγμάτων όμως φαίνεται πως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Το κάθε άλλο. Σύμφωνα με τα τελευταία ισραηλινά ρεπορτάζ, οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν σε σημείο που είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη η παραμονή του στην "ομάδα του λαού". Όπως επισημαίνεται, το ιατρικό επιτελείο της Μακάμπι Τελ Αβίβ εξέτασε ενδελεχώς τον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος προέβη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Αποτέλεσμα; Έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού και συνδέσμων, με την επιστροφή του να τοποθετείται στους επόμενους έξι με εννιά μήνες.

Με δεδομένο λοιπόν πως η απουσία του θα είναι, εν τέλει, πολύμηνη το πιο πιθανό είναι να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα του Έρεζ Εντελστάιν, η οποία υποχρεούται πλέον να αναζητήσει στην αγορά άλλον παίκτη για να καλύψει το κενό του. Επίσημη ενημέρωση αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες (ου μην και ώρες).

Παρεμπιπτόντως, ο Κουίνσι Μίλερ υπέγραψε προ μερικών εβδομάδων συμβόλαιο συνεργασίας που του απέφερε το ποσό του 1.000.000 δολαρίων ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ