ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά στον Ζήση η Μπάμπεργκ

Κοντά στον Ζήση η Μπάμπεργκ

Αφού βρέθηκε στις λίστες αρκετών ομάδων ο Νίκος Ζήσης ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τη Γερμανία. Ο διεθνής γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπάμπεργκ, όπου θα συνεργαστεί και πάλι με τον Αντρέα Τρινκέρι.

Ο Νίκος Ζήσης που ξεκίνησε πέρσι τη σεζόν στην Ούνιξ Καζάν και την τελείωσε στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αποτέλεσε το καλοκαίρι μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων. Δημοσιεύματα τον έφερναν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά και της Αρμάνι Μιλάνο. Τις τελευταίες ώρες, όμως, πλησιάζει τη Μπάμπεργκ, που έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο 32χρονος γκαρντ (ύψους 1.95) πέρσι είχε 7 πόντους στην Euroleague και 5.9 πόντους στο τουρκικό πρωτάθλημα. Στην αρχή της σεζόν βοήθησε την Ούνιξ Καζάν να φτάσει στους ομίλους της διοργάνωσης και στη συνέχεια οδήγησε τη Φενέρ στο πρώτο φάιναλ-φορ της ιστορίας της.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΧΑΝΘ και καταξιώθηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ. Αργότερα έπαιξε στην Μπενετόν Τρεβίζο, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Σιένα, το Μπιλμπάο, την Ούνιξ και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Αν ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις με τη Μπάμπεργκ αυτή θα είναι η έβδομη ευρωπαϊκή του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ