ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόνιαρης και Λούντζης "έλαμψαν" από τα 6μ75 στο Τρεβίζο

Κόνιαρης και Λούντζης "έλαμψαν" από τα 6μ75 στο Τρεβίζο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τρίτη μέρα του Adidas EuroCamp περιελάμβανε διαγωνισμό τριπόντων, με τον Αντώνη Κόνιαρη και τον Μιχάλη Λούντζη να ξεχωρίζουν με τα ποσοστά τους πίσω από τα 6μ75.

Το Adidas EuroCamp του Τρεβίζο ολοκληρώνεται την Κυριακή (11/6), αφού πέφτει η αυλαία του τριήμερου προπονητικού προγράμματος που ακολούθησαν μερικοί από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Ευρώπης. Με παιδιά του '97, του '98 και του '99 να δίνουν το "παρών" στην ιταλική πόλη, δόθηκε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλους να δείξουν τις ικανότητές τους εν όψει του Draft του ΝΒΑ.

Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Μιχάλης Λούντζης έκαναν τη δική τους προσπάθεια, ξεχωρίζοντας στη διάρκεια του shootaround που έγινε το πρωί. Οι δύο γκαρντ της Εθνικής Νέων Ανδρών ήταν μεταξύ αυτών που έκαναν τη διαφορά χάρη στο γεγονός πως σούταραν με +50% στα σουτ τριών πόντων. Ο πρώτος είχε 25/50 πίσω από την γραμμή των 6μ75, ενώ ο δεύτερος ήταν ελαφρώς καλύτερος έχοντας 26/50 τρίποντα.

Έτσι, μπήκαν στο Top15 της σχετικής κατηγορίας, που εξετάστηκε από τους scouts και τους προπονητές του ΝΒΑ, με τους Αρνόλντας Κουλμπόκα (33/50) και Βέρνερς Κοχς (33/50) να σημειώνουν την καλύτερη επίδοση, και τον Σέρχι Γκαρθία (32/50) να τους ακολουθεί. Παρεμπιπτόντως, στη λίστα των διακριθέντων στον διαγωνισμό τριπόντων που έγινε, θα δείτε ένα όνομα που μπορεί να σας θυμίσει κάτι. Ο Ταμίρ Μπλατ (που είχε 29/50 τρίποντα) είναι ο γιος του προπονητή της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ. Κι όπως φαίνεται, το "έχει" με την πορτοκαλί μπάλα.

Κόνιαρης και Λούντζης "έλαμψαν" από τα 6μ75 στο Τρεβίζο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ