ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοκόσκοφ αντί Ζντοβτς, στη Σλοβενία

Κοκόσκοφ αντί Ζντοβτς, στη Σλοβενία

Ο Ίγκοφ Κοκόσκοφ άφησε τη Γεωργία για να αναλάβει τις τύχες της Σλοβενίας, αντικαθιστώντας τον Γιούρι Ζντοβτς. Επισημοποιήθηκε η αλλαγή σκυτάλης στον σλοβενικό πάγκο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας ολοκληρώθηκε, αφού ο Ίγκορ Κοκόσκοφ αναλαμβάνει τις τύχες της - επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr . Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Γεωργίας ήρθε σε συμφωνία με τη σλοβενική ομοσπονδία, για να αντικαταστήσει τον Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο και να ηγηθεί της προσπάθειας από εδώ και στο εξής.

Έτσι, θα συνεργαστεί ξανά με τους Γκόραν και Ζόραν Ντράγκιτς, τους οποίους γνωρίζει καλά από τη θητεία του στο ΝΒΑ. Η εξαιρετική σχέση που είχε με τον Ράσο Νεστέροβιτς, τον νέο Γενικό Γραμματέα της σλοβενικής ομοσπονδίας, έκανε τη διαφορά στη λήψη της τελικής απόφασης. Θα ηγηθεί πλέον της προσπάθειας για διάκριση στη Σλοβενία, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αξιόλογο, ακόμη κι όταν διοργάνωσε το Eurobasket (2013).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ