ΜΠΑΣΚΕΤ

Κίνηση-έκπληξη: Σε "μικρή" ομάδα του Ισραήλ ο Κιθ Λάνγκφορντ!

Κίνηση-έκπληξη: Σε "μικρή" ομάδα του Ισραήλ ο Κιθ Λάνγκφορντ!

Από τον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα (που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον σύμφωνα με τα ρεπορτάζ), σε μικρομεσαία ομάδα του Ισραήλ. Ο Κιθ Λάνγκφορντ πήρε μια απόφαση που προκαλεί έκπληξη.

Ποιος να το περίμενε ότι ο πρώτος σκόρερ της περσινής EuroLeague, o 34χρονος Κιθ Λάνγκφορντ που "ακούστηκε" ακόμη και για τον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα, θα αποφασίσει στα τέλη Μαρτίου να μετακομίσει στο Ισραήλ για να σώσει μία ομάδα από τον υποβιβασμό.

Καλά διαβάσατε! Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ που έπαιξε φέτος στην Κίνα με την φανέλα των Shenzhen Leopards, έδωσε τα χέρια με την Μακάμπι Ρισόν που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση του ισραηλινού πρωταθλήματος με μόλις δύο νίκες περισσότερες από την 12η και τελευταία Μακάμπι Χάιφα!

Ο Λάνγκφορντ πηγαίνει στο Ισραήλ για να "καθαρίσει" την χρονιά της Μακάμπι Ρισόν, που έχει ρεκόρ 8-11 (4-6 εντός και 4-5 εκτός έδρας) και προπονητή τον Σμούλικ Μπρένερ. Πρώτοι της σκόρερ είναι ο Ντρου Κρόφορντ με 16.5 πόντους, ο Τζέισον Σίγκερς με 15.3, ο Μάρκ Τόλεφσεν με 14.4 και ο Μέρφι Χολογουεϊ με 14.3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ