ΜΠΑΣΚΕΤ

Καυγάς των προπονητριών στον τελικό του Eurobasket Γυναικών

Καυγάς των προπονητριών στον τελικό του Eurobasket Γυναικών

Η Σερβία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης επικρατώντας -στον τελικό- της Γαλλίας (76-68), αλλά το unfair της προπονήτριας των "ορλόβι" αρκούσε για να "βάλει φωτιά" στην αναμέτρηση (video).

Με το παιχνίδι να οδεύει προς το τέλος του και τη Σερβία να βρίσκεται στο +10, η Μαρίνα Μάλκοβιτς αποφάσισε να καλέσει τάιμ άουτ. Κι όλα αυτά με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 39:36'. Η κόουτς των "ορλόβι" δεν έδειξε να... συμμερίζεται την επιθυμία όλων να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση προκειμένου να γίνει η στέψη, σε μία κίνηση που προκάλεσε το "ξέσπασμα" της Βαλερί Γκαρνιέ.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός της Γαλλίας έγινε έξαλλη από την απόφαση της συναδέλφου της, μην διστάζοντας να εκφράσει άμεσα τη δυσαρέσκειά της. Πως; Με έντονο ύφος στο φινάλε της αναμέτρησης κι ενώ οι παίκτριες της Σερβίας πανηγύριζαν την κατάκτηση του τροπαίου. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η κόρη του "Μπόζα" το... φύλαγε στην ομόλογό της, η οποία είχε κάνει το ίδιο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα (σ.σ.: αμφότερες εργάζονται στη Γαλλία).

Δείτε το περιστατικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ