ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: "Καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι"

Κατσικάρης: "Καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι"

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ επικράτησε της Σαραγόσα με 81-70 κι ο Φώτης Κατσικάρης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ισπανία για φιλικά προετοιμασίας. Πριν από μερικές ημέρες έχασε με 81-77 από τη Μπασκόνια, ωστόσο με τη Σαραγόσα ήταν εμφανώς βελτιωμένη κι έφτασε στη νίκη με 81-70. Ο Φώτης Κατσικάρης -που είδε τους Ντάισον (14π.) και Ντέι (13π.) να είναι οι πρώτοι σκόρερ- ήταν ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη.

"Παίξαμε πολύ καλύτερα από το τελευταίο παιχνίδι κι αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό θέλουμε από τα φιλικά στην Ισπανία. Κάθε λεπτό να παρουσιάζουμε βελτίωση. Κάθε παιχνίδι που περνάει θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Το ματς με τη Σαραγόσα ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Έχουν ήδη παίξει 6-7 παιχνίδια, επομένως είναι σε καλύτερο στάδιο από εμάς. Κάναμε, όμως, πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Παράλληλα, είχαμε κάποια θετικά διαστήματα στην επίθεση", σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισραήλ.

Ο Φώτης Κατσικάρης είπε ακόμα: "Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη συνέπεια στο παιχνίδι μας. Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε όλοι μαζί μόλις μία εβδομάδα. Γενικά, ήταν ένα πολύ καλό τεστ και περιμένουμε πλέον το επόμενο φιλικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ