ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: "Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας"

Κατσικάρης: "Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας"
HTTP://WWW.YNET.CO.IL

Λίγες στιγμές μετά την βαριά ήττα από την Λιετκαμπέλις Πανεβέζις στην πρεμιέρα του EuroCup ο Φώτης Κατσικάρης παραδέχθηκε ότι η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει ακόμα δρόμο μπροστά της μέχρι να βρει ρυθμό.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ του Φώτη Κατσικάρη γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Λιετκαμπέλις Πανεβέζις (86-72) στην πρεμιέρα του EuroCup , με τα μέσα του Ισραήλ να στέκονται στην άσχημη εικόνα της ομάδας. Ο τεχνικός της πρωταθλήτρια Ισραήλ, Φώτης Κατσικάρης, ήταν εμφανώς προβληματισμένος μετά τον αγώνα, αλλά προσπάθησε να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

" Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερα δυνατή αρχή αυτή για εμάς στην διοργάνωση" παραδέχθηκε ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Οι αντίπαλοί μας ήταν σε καλύτερη κατάσταση επειδή έχουν παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια από εμάς. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν επειδή έχουν έμπειρους παίκτες και μας έκαναν ζημιά, ενώ έβαλαν μερικά πολύ δύσκολα σουτ.

Δεν ήμασταν έξυπνοι στην επίθεση, ενώ χάσαμε και πολλά λέι-απ. Δεν έχω παράπονο από την άμυνα της ομάδας, απλώς υπήρξαν στιγμές που δεν αντιδράσαμε σωστά. Πιστεύω ότι μπορούμε να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι ενόψει της συνέχειας της σεζόν."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ