ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: "Δεν έχουμε καλές σχέσεις, προσπαθούμε να το διορθώσουμε"

Κατσικάρης: "Δεν έχουμε καλές σχέσεις, προσπαθούμε να το διορθώσουμε"
PHOTO CREDITS: FACEBOOK/HAPOEL JERUSALEM BASKETBALL CLUB

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ επικράτησε της Ιρόνι με 76-68 εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ισραήλ, με το μεγαλύτερο θέμα, όμως, να είναι η απογοήτευση αρκετών παικτών του Φώτη Κατσικάρη.

Με τον Στράτο Περπέρογλου να έχει 6 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 21 αγωνιστικά λεπτά, η Χάποελ επικράτησε εκτός έδρας της Ιρόνι με 76-68. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο υπήρξαν παίκτες που δεν ήταν ικανοποιημένοι από τον ρόλο τους.

Η αρχή έγινε με τους Κέρτις Τζέρελς και Ρίτσαρντ Χάουελ, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν βασικοί κι έδειχναν απογοητευμένοι. Μάλιστα, σύμφωνα με το one.co.il, ο Αμερικανός γκαρντ κάθισε στην άκρη του πάγκου, πέταξε μία πετσέτα και δεν άκουγε τις οδηγίες στη διάρκεια του time out. Ακόμα, ο Όμιτς αντέδρασε στην αλλαγή που έγινε, με τον Γιοτάμ Χαλπερίν αλλά κι έναν εκ των συνεργατών του coach Κατσικάρη να ηρεμούν τον Σλοβένο σέντερ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός απάντησε ειρωνικά στους δημοσιογράφους: " Κάθε ημέρα έχουμε τραγικές σχέσεις μεταξύ μας. Ελάτε, μπορώ να γίνω σαρκαστικός, αλλά δεν το θέλω. Ήταν απλά μία αντίδραση του Άλαν (σ.σ. Όμιτς) είναι κάτι φυσιολογικό". Έπειτα, ο δημοσιογράφος που είχε το λόγο επέμενε, αναφερόμενος στην απογοήτευση παικτών όπως ο Τζέρελς κι ο Κατσικάρης απάντησε… ξερά, πως: " Δεν έχουμε καλές σχέσεις με την ομάδα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Ευχαριστώ".

Ο Φώτης Κατσικάρης απάντησε σαρκαστικά, θέλοντας να ηρεμήσει την κατάσταση, ωστόσο στο Ισραήλ αναφέρουν πως η απάντηση του είχε μία γερή δόση αλήθειας, καθώς η ομάδα δεν έχει χημεία, όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, για τον Τζέρελς, ο head coach της Χάποελ τόνισε ακόμα: " Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Κέρτις και στις δύο μεριές του παρκέ. Θα το προτιμούσα αν δεν ήταν δυσαρεστημένος όταν δεν βρίσκεται στη βασική πεντάδα. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει σημασίας ποιος ξεκινά, αλλά ποιος τελειώνει το ματς. Στην αρχή ήθελα μία πιο αμυντική ομάδα γι’ αυτό επέλεξα τον Στράτο (σ.σ. Περπέρογλου)".

Όσον αφορά την εμφάνιση της ομάδας του, υπογράμμισε: " Είναι πολύ σημαντικό πως ξεκινήσαμε με νίκη επί εντός αντιπάλου που μας κέρδισε δίκαια πριν από λίγες ημέρες στο Winners Cup. Μία καλή ομάδα, σταθερή. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση μας στο β’ μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ξανά πρόβλημα. Πήραμε λάθος αποφάσεις στην επίθεση και η Ιρόνι σκόραρε 17 πόντους στον αιφνιδιασμό. Μεγάλο νούμερο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε, παίξαμε πιο σκληρά. Κάναμε τρεις βουτιές για τη μπάλα. Αυτό είναι που θέλω να δω από τον καθένα. Περιμένω να ξεκινήσουμε να παίζουμε για περισσότερη διάρκεια όπως θέλουμε".

Photo Credits: Facebook/Hapoel Jerusalem Basketball Club

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ