ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάτοικος Μονάχου ο Νικ Τζόνσον!

Κάτοικος Μονάχου ο Νικ Τζόνσον!

Ο Νικ Τζόνσον, συμπαίκτης του Κώστα Παπανικολάου τη σεζόν 2014-15 στους Χιούστον Ρόκετς, υπέγραψε συμβόλαιο στη Μπάγερν Μονάχου.

Στο ΝΒΑ (και δη στο Χιούστον) ο Νικ Τζόνσον δεν “έπιασε” ποτέ. Στη Μπάγερν, πάντως, ίσως να αποδειχθεί ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα του Μονάχου! Ο 23χρονος κόμπο γκαρντ ανακοινώθηκε σήμερα από τους Βαυαρούς και αναμένεται να αποτελέσει πολύ σημαντική προσθήκη ενόψει των επερχόμενων αγώνων σε Γερμανία και Eurocup.

Ο ύψους 1,90μ. γκαρντ επιλέχθηκε στο νούμερο 42 του Ντραφτ το 2014 από τους Χιούστον Ρόκετς και ήταν συμπαίκτης του Κώστα Παπανικολάου τη σεζόν 2014-15. Ωστόσο έπαιξε μόνο σε 28 αγώνες (και 9,4 λεπτά κατά μέσο όρο) και τον Ιούλιο του 2015 συμπεριλήφθηκε στο “πακέτο” παικτών που έστειλε το Χιούστον στο Ντένβερ (μαζί με τον Παπανικολάου) για να αποκτήσει τον Τάι Λόσον.

Στο Ντένβερ ο Τζόνσον δεν έπαιξε ποτέ. Αποδεσμεύτηκε τον Οκτώβριο του 2015, υπέγραψε στο Ορλάντο και ενάμισι μήνα αργότερα έμεινε εκ νέου ελεύθερος. Εν τέλει έβγαλε τη σεζόν 2015-16 στη D-League και συγκεκριμένα στους Austin Spurs, όπου είχε 10,4 πόντου, 3,7 ριμπάουντ και 3,0 ασίστ ανά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ