ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καρφιά" Τζέρελς προς Κατσικάρη: "Δεν έχουμε δουλέψει στον τομέα της άμυνας"

"Καρφιά" Τζέρελς προς Κατσικάρη: "Δεν έχουμε δουλέψει στον τομέα της άμυνας"
HTTP://WWW.ONE.CO.IL

Ο Κέρτις Τζέρελς εξαπέλυσε επίθεση στον προπονητή του στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Φώτη Κατσικάρη, δηλώνοντας πως η πρωταθλήτρια Ισραήλ δεν δουλεύει στην προπόνηση τον τομέα της άμυνας για αυτό δεν έχει καλή εικόνα στο παρκέ.

Ο Κέρτις Τζέρελς διαφωνεί με την φιλοσοφία του Φώτη Κατσικάρη στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Και δεν δίστασε να το πει αυτό δημόσια, ασκώντας κριτική στον Έλληνα τεχνικό με αφορμή τη μέτρια εικόνα της πρωταθλήτριας Ισραήλ στο παρκέ μέχρι στιγμής.

Μιλώντας στα ισραηλινά ΜΜΕ ενόψει του σημερινού (17/10) αγώνα με την Μπούντουσνοστ για το EuroCup, ο Αμερικανός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν συμφωνεί με την άποψη του προπονητή του ότι η Χάποελ οφείλει να αλλάξει νοοτροπία στην άμυνα. Και τότε ήταν που "απασφάλισε", λέγοντας πράγματα που αποτελούν ήδη αντικείμενο συζήτησης στο Ισραήλ: " Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Δεν έχουμε δουλέψει πολύ στον τομέα της άμυνας και όταν το κάνεις αυτό, τότε αυτά είναι και τα αποτελέσματα. Δεν περνάμε πολλή ώρα δουλεύοντας πάνω στην άμυνα, αλλά στο τέλος της ημέρας η άμυνα εξαρτάται από την διάθεση και την προσπάθεια που δείχνεις, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε πιο σκληρά σε αυτό τον τομέα".

Το ξέσπασμα του Τζέρελς πάντως δεν είναι τυχαίο. Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ο Αμερικανός γκαρντ έχει εκνευριστεί από την αλλαγή του ρόλου του μετά την έλευση του Φώτη Κατσικάρη, αφού ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε ότι θα είναι προτιμότερο για τον Τζέρελς να έρχεται από τον πάγκο. Παρόλα αυτά, όταν ρωτήθηκε στην συνέχεια από τους ισραηλινούς για το πώς αισθάνεται για την αλλαγή του ρόλου του προσπάθησε να είναι όσο πιο διπλωματικός γίνεται: " Πρέπει το να συνηθίσω. Στο τέλος της ημέρας είμαι παίκτης εδώ και πρέπει να ακολουθήσω τις εντολές του προπονητή μου. Έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, σχέδιο και ρουτίνα που προτιμάει και η αλλαγή του ρόλου μου είναι μέρος αυτής, οπότε πρέπει να συνηθίσουμε όλοι αυτές τις αλλαγές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ