ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καρφιά" Μάικ Τζέιμς για το ευρωπαϊκό μπάσκετ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / GALATASARAY - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / GALATASARAY - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα post του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter όπου αναφέρονταν οι παίκτες που αποχώρησαν από την EuroLeague o Μάικ Τζέιμς τα έβαλε ουσιαστικά με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. "Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα" έγραψε.

Οι σταρ των ευρωπαϊκών παρκέ "φυλλορροούν" προς το ΝΒΑ και το κινεζικό πρωτάθλημα. Και το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, να αποφασίζει μέσα σε μερικές λέξεις να υποστηρίξει ότι ξέρει τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Με αφορμή ένα post στο twitter του γνωστού ιταλικού σάιτ "sportando", το οποίο ανέφερε ότι μεταξύ άλλων ΔΕΝ θα αγωνίζονται στην Turkish Airlines EuroLeague τη νέα σεζόν οι Τεόντοσιτς, Μπουρούσης και Μπογκντάνοβιτς, ο Τζέιμς έκανε retweet, γράφοντας σχετικά: " Η Ευρώπη πρέπει να ξεκινήσει να συμπεριφέρεται καλύτερα στους παίκτες της, αλλιώς τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα".

Η τοποθέτηση του Τζέιμς έρχεται σε συνέχεια με παλαιότερες τοποθετήσεις παικτών όπως ο Άαρον Τζάκσον (ο οποίος πήγε στην Κίνα), ο Κιθ Λάνγκφορντ (ο οποίος το... σκέφτεται να πάει Κίνα) και ο Νίκολα Κάλινιτς, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη. Και ο λόγος είναι ότι πρακτικά πλέον δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση.

Όπως και να έχει, ο Τζέιμς άνοιξε εκ νέου μία μεγάλη συζήτηση, η οποία θα έχει ενδιαφέρον να την παρακολουθήσει κανείς για να μάθει πού θα καταλήξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ