ΜΠΑΣΚΕΤ

Καπογιάννη: "Εμείς το κάναμε εύκολο με Μπεσίκτας"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε ικανοποιημένη από τη νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του EuroCup Women, με την Στέλλα Καλτσίδου να επισημαίνει πως δεν υπάρχει ταβάνι στις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην Μπεσίκτας στο "Μάκης Λιούγκας" και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων με αντίπαλο τη Ρίγα, εκεί όπου θα διεκδικήσει τη νίκη με +8 για να τερματίσει στην κορυφή του Α' Ομίλου. Μετά το τέλος της σημερινής (22/11) αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα, η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε:

" Καταρχάς ήμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί με τη σημερινή νίκη κλειδώσαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Όπως φάνηκε και από το σκορ η άμυνα μας για άλλη μια φορά ήταν εκπληκτική και σε μέρες δηλαδή που δεν έχουμε πολύ καλό ρυθμό που ήταν αναμενόμενο γιατί μετά τη διακοπή λίγο να βρούμε πάλι τα πατήματά μας σαν ομάδα, με την επανένταξή της Εβίνας Μάλτση που ήρθε από τραυματισμό, είχαμε κάποια κενά διαστήματα όμως αυτά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να τα φτιάξουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κάναμε μια πολύ καλή νίκη, δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, εμείς το κάναμε εύκολο γιατί παίξαμε εκπληκτική άμυνα και συνεχίζουμε με το κεφάλι μέσα και κάνοντας σκληρή προπόνηση".

Από μέρους της, η Στέλλα Καλτσίδου σχολίασε πως " ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, την θέλαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι ακολουθήσαμε σε μεγάλο ποσοστό το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Ήμασταν πολύ καλές στην άμυνα και συνεχίζουμε. Έχουμε άλλο ένα ματς την επόμενη εβδομάδα που θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στη Λετονία και να είμαστε πρώτες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι που ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Από εκεί και πέρα δεν αισθανόμαστε ότι εδώ είναι το ταβάνι μας. Σε καμία περίπτωση. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη και να παίζουμε καλό μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ