ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλνιέτις: "Πρώτα το ΝΒΑ, μετά η Ζάλγκιρις"

Καλνιέτις: "Πρώτα το ΝΒΑ, μετά η Ζάλγκιρις"
"OBMAYKIN"

Ο Μάντας Καλνιέτις επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στο Summer League του Ορλάντο με τους Pacers. Ακόμα όμως και αν δεν βρει δουλειά στο ΝΒΑ, έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Ο Μάντας Καλνιέτις έλυσε τη συνεργασία του με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν , λίγο πριν από την έναρξη των playoffs στη VTB United Leage. Και η αλήθεια είναι πως υπήρχαν σοβαροί λόγοι.

Όπως εξήγησε σε σημερινή (26/05) του συνέντευξη, ο Λιθουανός γκαρντ ήθελε να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο Summer League κι, εν συνεχεία, στο EuroBasket.

Ο Καλνιέτις αναφέρθηκε αρχικά στην απόφασή του να μετρήσει τις δυνάμεις του στο Summer League του Ορλάντο με τους Pacers, στα τέλη Ιουνίου. "Τους άρεσε το στιλ παιχνιδιού μου πριν από τον τραυματισμό. Πλέον θέλουν να διαπιστώσουν αν το... έχω ακόμα κι αν μπορώ να αγωνιστώ στο επίπεδο που ήμουν πριν από τον τραυματισμό μου στο γόνατο".

Ακόμα όμως κι αν δεν βρει συμβόλαιο στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο, η Ζάλγκιρις τον περιμένει στο Κάουνας: "Έχουμε έλθει σε προφορική συμφωνία με τη Ζάλγκιρις. Αν δεν βρω δουλειά στο ΝΒΑ, δεν πρόκειται να ψάξω για άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Επομένως, οι επιλογές μου για το μέλλον είναι δυο. Οι ΗΠΑ ή το Κάουνας".

Παράλληλα, ο Καλνιέτις επιβεβαίωσε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο επηρεάστηκε από την πρόθεσή του να είναι απόλυτα έτοιμος στο Summer League και το EuroBasket 2015, με δεδομένο ότι συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Γιόνας Καζλάουσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ