ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάλινιτς: "Η FIBA θέλει να γίνει σαν την FIFA"

Κάλινιτς: "Η FIBA θέλει να γίνει σαν την FIFA"
EUROLEAGUE.NET

Ο Νίκολα Κάλινιτς δήλωσε προβληματισμένος από την κόντρα FIBA και EuroLeague, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι με το μέρος κανενός και υποστήριξε ότι η FIBA προσπαθεί να ακολουθήσει τα βήματα της FIFA.

Η κόντρα της FIBA με την EuroLeague μένεται και στη μέση βρίσκονται οι... παίκτες. Ο Νίκολα Κάλινιτς αρκετές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για ό,τι έχει ερωτηθεί. Και αυτό έκανε και τώρα, δείχνοντας τον προβληματισμό του.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο πλαίσιο της Media Day της ομάδα, ο Σέρβος γκαρντ δήλωσε επί του θέματος: “ Πιστεύω ότι οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να βρισκόμαστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος στο μπάσκετ. Για εμάς έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Όλοι θέλουν να δουν ωραίο μπάσκετ, αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο” δήλωσε αρχικά ο Κάλινιτς, για να συμπληρώσει: “ Νομίζω ότι οι δύο πλευρές έχουν παρεξηγήσει η μία την άλλη και πρέπει να βρουν μία λύση.Δεν παίρνω το μέρος καμίας εκ των δύο πλευρών, πιστεύω ότι και οι δύο έχουν καλές ιδέες. Απλώς πρέπει να βρουν έναν τρόπο να τα βρουν.

Καταλαβαίνω ότι η FIBA θέλει να έχει δύναμη στο μπάσκετ και να γίνει σαν την FIFA που έχει δύναμη στο ποδόσφαιρο. Χρησιμοποιώ αυτή ως παράδειγμα επειδή εκεί υπάρχουν πολλά λεφτά. Και η EuroLeague όμως είναι ένας σπουδαίος οργανισμός, που κάνει καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Καταλαβαίνω λοιπόν και τις δύο πλευρές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ